SI | EN
Katarina, takoj, ko sem izvedela, s kakšnim namenom pripravljaš koncert v Bohinjski Bistrici, sem se odločila, da se ga udeležim. Iskreno sem si želela, da ti projekt uspe in vstopnic zmanjka! Zato sem tudi sama pohitela z rezervacijo.
Še posebej pa me je veselilo, ker se je povabilu, da se mi pridruži, takoj odzvala tudi moja kolegica, ki ima izkušnjo s posvojitvijo. To, da sem bila na tem dogodku skupaj prav z njo, mi res veliko pomeni.
Po pravici povem, da sem pričakovala skromen koncert in bolj amatersko izvedbo, potem pa ... Vesela sem bila, da se nas je zbralo toliko in še bolj, ker smo bili tako raznolika množica. Izvajalci so  se mi zdeli super! Kar nekaj me jih je presenetilo s svojo neverjetno karizmo. Res je v živo začutiti nekoga neprecenljivo! Koliko dobre volje!
Dragoceno mi je bilo, ker se je povezala stroka s prakso in neposrednimi izkušnjami z vseh strani udeleženih. Vzdušje je bilo tako prijetno in sproščeno. Prav občutek domačnosti se mi je vzbudil. 
Nekaj misli mi je sedlo v srce. Ne vem, če mi je pesem Med iskrenimi ljudmi že kdaj povedala toliko, kot tisti nedeljski večer. Ne vem, kam so šle štiri ure, meni je minilo kot blisk, spomin in občutki pa bodo ostali v meni za vedno. Hvala ti! 
In do sedaj še nikoli nisem začutila tolikšne mere odgovornosti do svojega dela in ljudi, s katerimi se srečujem v službi, kot ob tvojem podatku, da bo v knjigi, namenjeni posvojenim otrokom, vprašanje, katera je bila prva socialna delavka, s katero se je srečal par, ki želi posvojiti otroka. Odgovornosti do zavzetega in predanega dela ter spoštljivega odnosa do prav vsakega človeka, s katerim se prekriža moja pot.
Katarina, res sem vesela, da sem te imela priložnost spoznati. Občudujem in podpiram tvoj pogum, vztrajnost. Predvsem to, da si upaš izraziti svoje misli, ideje in se lotiš dela, čeprav veš, da ne bo lahko. Si prava borka! Bravo!
Verjamem, da ti bo uspelo vse, česar se boš v življenju lotila in te podpiram v tem, da aktivno živiš in kreiraš svoje sanje!
Bodi super vsak dan!
Meta Šilc, univ. dipl. soc. del., 
CSD Radovljica
Get your BabyBook:
Get your Adoption BabyBook:

Design & production by: MMVisual