SI | EN
Naših 1095 korakov je čudovita spominska knjiga, v kateri so z nežnostjo opisani pomembni trenutki iz življenja posvojenega otroka. Ta knjiga je dragoceno darilo – tako za vsakega posvojenega otroka kot tudi za posvojitelje. Predstavlja zbirko spominov na najpomembnejše obdobje v življenju človeka, ki mu bo pomagala, da ti spomini zavzamejo pravo mesto in nikoli ne zbledijo.

Verjamem, da se bo otrok tudi pozneje, kot odrasel, z veseljem vračal k tej spominski knjigi, zavedajoč se, da so zapisana doživetja določila njegovo življenje.

Katarini je zahvaljujoč lastnim izkušnjam posvojenega otroka uspelo poudariti najpomembnejše, odločilne dogodke iz otroštva za ustvarjanje identitete, kot so korenine in iskanje le-teh.
Poudarila je potrebo otroka, da spozna tako biološke starše kot tudi deželo, iz katere prihaja. Normalno je, da človek želi najti svoje korenine. Temu daje poudarek tudi Katarina na podlagi svoje lastne izkušnje.

Hvala Katarini, da je delila z nami svoje izkušnje, še posebej pa se zahvaljujem v imenu otrok, ki bodo posvojeni in, ki jim bo ta knjiga vsekakor pomagala, da odrastejo ob zavedanju, da je posvojitev nekaj lepega in del njih.

Svetlana Sovilj, dipl. psihologinja, samostojna svetovalka za zaščito otrok, 
Ministrstvo za delo in socialne zadeve Črne gore
Get your BabyBook:
Get your Adoption BabyBook:

Design & production by: MMVisual